Gastenboek

Klik hier om een berichtje achter te laten

 

suzanne van duffelen uit doetinchem schrijft:

dinsdag, 29-04-08 07:52

Hai Natasja,
prachtig dat je je mooie stem gebruikt om Gods goedheid bekend te maken.
Shalom, groet Suzanne

 

Suzanne van Duffelen uit doetinchem schrijft:

dinsdag, 29-04-08 07:50

Hai Natasja,
Wat een prachtige muziek,fijn dat je Gods grootheid zo mooi kan verwoorden met je mooie stem.Ik ga zeker je cd kopen.Shalom Natasja.
groet, Suzanne

 

Debbie Schigt uit Winterswijk schrijft:

zaterdag, 26-04-08 20:52

Hoi Natasja,

leuke site:) k kreeg via Betteld de mail. .en dacht ik kijk is op je site;) Je hebt mij 2 jaar terug in de zomer wel een keer gezien, toen hielp ik mee op de betteld als jeugdleiding, en zagen we je in doetinchem op de markt:) bij de Evangelisatie, volgens mij heb je toen ook nog gezongen, en je bent ook wel is bij ons in de gemeente geweest Spoorzicht te Winterswijk.

Gaaf dat je cd hebt:) Gezegend:) om zulke liederen te mogen zingen! Ik vind zelf zingen ook wel leuk, al weet ik niet of ik ook mogelijkheden heb om er in te groeien of er meer mee te doen.. maar als ik ooit op zangles ga;):P wie weet kom ik ook wel bij je langs;) haha

Groetjes En Gods Zegen Debbie

Succes met alles en groeten aan je man en kids:) hoe oud is mirose nu? Zij was toen ook mee op de markt haha:) weet ik nog heel goed;)

 

Frank Eskes uit Doetinchem schrijft:

vrijdag, 25-04-08 22:02

Wauw! Eenvoudig, fleurig en professioneel, zoals eerder gezegd in dit gastenboek dit past bij jouw. Ik ken je CD nog niet, maar dit alles is zeer veel belovend! Ik wens je een zeer Godsvruchtige tijd toe!

 

Gonnie Afariogun uit Emmerich schrijft:

vrijdag, 25-04-08 11:31

Lieve Natasja,
Ik keek op Google en geweldig wat er allemaal te vinden is over jou en je CD! Ik bidt dat God je GROOTS gaat gebruiken en Hij is er al duidelijk mee begonnnen! Heel veel liefs, en ik hoop je spoedig te zien, liefs Gonnie