Gastenboek

Klik hier om een berichtje achter te laten

 

sarah tolkamp uit winterswijk schrijft:

maandag, 19-06-17 13:08

hoii Natasja heb heel veel zin in de volgende les ik wil heel graag nog doorblijven gaan o, ja ik wil graag 22 juni het liedje '' ik heb een plekje in mijn hart voor jezus'' oefenen kan dat????
knuffels en veel liefs Sarah Tolkamp

 

Jacqueline Hamers uit Heerlen (L) schrijft:

maandag, 03-06-13 10:59

Hoi Natasja,
Wat een mooi en herkenbaar verhaal heb je geschreven. Het ontroerde mij omdat ik ook in de new-age heb gezeten. En zelfs kaarten heb gelegd en glaasje gedraaid.
Een maand geleden werd ik lid van de christelijke pinkstergemeente in Heerlen. Zij hadden vorige week net hun 20 jarige jubileum en ik werd ook uitgenodigd. Maar in een volle zaal kom ik altijd muurvast te zitten, dus ik durfde eigenlijk niet te gaan. Ik wilde niemand tot last zijn en zeker niet zo`n jubileum verstoren. Ik was bang dat ik zou gaan schreeuwen van angst. Toen bad ik en vroeg: God, help me.
Toen kreeg ik een idee en mailde met het pastoraat. En ik vroeg of iemand samen met mij wilde bidden. Dat telefoontje kwam. Twee uur voor het jubileum. Erna ben ik toch gegaan.
En Natasja, ik heb nergens last van gehad. Ook gisteren niet
tijdens de kerkdienst. Ik ben zo blij. Ik heb altijd zo graag willen zingen en het lijkt wel alsof mijn stem steeds krachtiger word.
Dank je wel Natasja dat jij mij hebt geinspireert...
Jacqueline Hamers.

 

Beanca Klok uit Hoogeveen schrijft:

zaterdag, 18-08-12 17:08

Hoi Natasha, 18-08-12

Zag je net op Cafe tinto van Family7 en werd geraakt door wat je vertelde over je leven en hoe je tot bekering bent gekomen. Wat een verhaal; en wat een gelijkenis met dat van mij.
Ook ik heb geen makkelijke jeugd gehad en heb op een gegeven moment mijn man gevonden alsmede de liefde waarnaar ik jaren heb gehunkert.
Ov. 2 jaar geleden heb ik mij ook bij een Christengemeente aangesloten; 3wk na die tijd volgde mijn man (plus kinderen) Het betekende onze wedergeboorte en doop. We volgen nu allebei Bijbelschool. Tevens ben in backingvocal zangeres en mijn man manager van de band van onze kerk geworden.
Heb ov. een half jaar geleden ook een rustperiode genomen van zingen omdat ik mijn kracht (die al in mij zit door de Heilige Geest) wilde vinden. Dat betekende voor mij ook een periode van werken aan mijn genezing en dat proces gaat nog steeds door, zoals jij ook zo mooi vertelde.
Dank je voor het zingen van je lied. Dat ik jou zag is voor mij geen toeval maar wordt geleid omdat ik het vandaag echt nodig heb. Jij voelde op dat moment als zo'n herkennig en ik weet nog niet wat God voor bedoeling heeft met ons leven maar mijn man en ik zijn er overtuigd van dat we in ons werk voor de Heer worden geleid. Binnenkort ga ik het zingen -mijn passie- weer oppakken en dank God dat Hij me gezegend heeft om dit te kunnen doen.
Dankjewel voor jouw verhaal.
Liefs Beanca Klok 36 jr. uit Hoogeveen

 

simone franker uit suriname schrijft:

zaterdag, 14-07-12 20:35

Goede site kan ik die liederen ergens dowloaden

 

klaas de weert uit Schagen schrijft:

zaterdag, 02-07-11 11:37

lang geleden sorry nogmaals vor alles ik heb mijn gewoonte verbeterd ik blijf voor jullie bidden bid ook voor mij ik hoop je ooit weer te ontmoeten hou veel van jullie shalom