Biografie Natasja

Ik ben geboren in Loerbeek een dorpje in Gelderland aan het Montferlandse bos vlak bij de Duitse grens. Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben twee kinderen. Ik geniet enorm veel van mijn gezin zij zijn echt een grote vreugde voor mij. Al vroeg begon ik in mijn leven met zang- en danslessen. Mijn ouders hebben mij altijd gestimuleerd. Daar ben ik hen heel erg dankbaar voor.

Ik heb zang gestudeerd. Ik heb veel als solo zangeres gezongen in theaters. Een duet met Marco Bakker en zingen met Babra Streisand in Ziggo Dome deed een droom uitkomen. Dat was een geweldige ervaring. Ook deelname aan de Soundmix show Van Hennie Huisman behoort tot een van de hoogtepunten.  Vervolgens kreeg ik het advies om verder te gaan studeren in Italie, of om aan de Duitse opera te gaan werken als zangeres. Mijn stem leende zich daar ook voor... 

Ik heb enige jaren geleden de keuze gemaakt om naast klassieke zang tevens mijn nieuwe passie: Gospels te zingen. 
Tevens wil ik mijn zang -en podium ervaring delen en geef ik zangles in mijn eigen zanglespraktijk op drie locaties in Gelderland: Winterswijk, Loerbeek en Arnhem. Ook lesgeven aan koren en zangteams op locatie behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

Foto: zangcoaching bij Fire Choir Amsterdam.

 

 

Foto: CD opnamen Wijs mij de weg Wisseloord studio's Hilversum

https://www.hourofpower.nl/uitzending/?v=8_maart_2009